Heineken heeft een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor de gepensioneerde werknemers

U profiteert via Heineken van korting op uw premie.

Omdat wij afspraken hebben gemaakt met de Heineken over gezondheid en vitaliteit, kunnen wij u ook korting geven op de premie. U ontvangt 5% korting op uw basisverzekering. Op uw aanvullende verzekering ontvangt u 15% korting en op uw tandartsverzekering 15% korting.

Bent u al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis via Heineken?

Dan zit u goed. U heeft de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2020 al van ons ontvangen. U bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Bent u nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis via Heineken?

U kunt zich aanmelden op zk.nl/heineken. U kiest er de zorgverzekering die het beste bij u past en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u zich uiterlijk 31 december 2019 aanmeldt.

Zilveren Kruis maakt het u graag gemakkelijk.

Declareer uw nota’s met onze handige app en ontvang binnen 3 dagen de betaling. Met Mijn Zilveren Kruis regelt u gemakkelijk uw verzekeringszaken. Onze zorgcoaches helpen u zoeken naar een andere behandelaar waar u sneller terecht kunt. Of geven u advies over uw zorgbehandeling.

Gespreid betalen verplicht eigen risico.

Verwacht u in 2020 veel zorgkosten te maken en uw verplicht eigen risico volledig te gebruiken? Dan is het handig om te weten dat u het verplicht eigen risico ook in termijnen kunt betalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag het uiterlijk 31 januari 2020 aan. Dan betaalt u volgend jaar het eigen risico in 10 termijnen. Het eerste termijnbedrag betaalt u dan vanaf februari. Kijk voor meer informatie op zk.nl/gespreidbetaleneigenrisico

Handig: de Zorgverkenner van Zilveren Kruis.

Waar kan ik terecht? Ben ik sneller aan de beurt in een ander ziekenhuis? Wat krijg ik vergoed? Wat betaal ik zelf? De Zorgverkenner helpt u bij deze vragen.

De Zorgcoach helpt met het regelen van zorg.

Uw persoonlijke Zorgcoach van Zilveren Kruis helpt u bij het vinden van de juiste zorg. Met één telefoontje krijgt u antwoord op vragen, zoals: Naar welk ziekenhuis kan ik het beste gaan? Hoe vraag ik thuiszorg aan voor mijn moeder? Hoe kom ik sneller aan de beurt bij een medisch specialist?

Zilverkorting.

Met Zilverkorting krijgt u korting tot wel 30% op producten en diensten zoals brillen en lenzen, huishoudelijke hulp of reizigersvaccinaties. Bekijk de producten en diensten met Zilverkorting op zk.nl/zilverkorting.

Blijf gezond en fit met het Extra Vitaal pakket.

Extra Vitaal vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen. Zodat u dingen kunt blijven doen, die belangrijk voor u zijn. En u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen. Extra Vitaal is een goede aanvulling op uw basis- en aanvullende verzekering. Lees alles over Extra Vitaal op zk.nl/extravitaal.

Bron:  Informatie van Zilveren Kruis