Onderwerpen uit deze Nieuwsbrief  van 12 februari 2022 zijn:

  • Seniorenorganisaties vragen op Valentijnsdag aandacht voor een bijzonder koppel
    Maandag is het 14 februari: Valentijnsdag! Op die dag vragen de Koepel Gepensioneerden, ANBO, KBO-PCOB en NOOM in Den Haag aandacht voor een bijzonder koppel. Een koppel dat na ruim 40 jaar bruut uit elkaar dreigt te worden gehaald. Nieuwsgierig welk koppel dat is? Klik hier !
  • Seniorenorganisaties roepen minister Schouten op tot overleg
    De onrust onder senioren neemt flink toe: bovenop het voor de meeste van hen al jarenlang uitblijven van een verhoging van hun aanvullend pensioen komt nu ook nog het kabinetsplan om de AOW los te koppelen van de ontwikkeling van het wettelijk minimumloon. Daarmee komen senioren, die al een decennium onderaan alle koopkrachtlijstjes bungelen, nog meer op achterstand te staan. Daarom heeft de Koepel Gepensioneerden samen met andere seniorenorganisaties woensdag een brandbrief naar minister Schouten gestuurd. Lees hier het persbericht en de brief.

  • Gemeenteraadsverkiezingen 2022
    Op  woensdag 16 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Met uw stem hee­ft u invloed op wat er in uw stad of dorp gebeurt. We zorgen dat u veilig kunt stemmen. Want elke stem telt. Hier kunt u alvast wat algemene informatie lezen over de verkiezingen.