Onderwerpen uit de nieuwsbrief van 9 april 2022 zijn:

 • Extra Algemene Vergadering op 13 april!
  Nu het ernaar uitziet dat het wetsvoorstel Toekomst Pensioenen onvoldoende tegemoetkomt aan de eisen van de Koepel Gepensioneerden als het gaat om voor senioren belangrijke onderwerpen, ziet het bestuur van de Koepel zich genoodzaakt om een extra Algemene Vergadering bijeen te roepen. Lees hier de nadere informatie.
 • Vacature Lid van de Kascommissie
  De Koepel Gepensioneerden is op zoek voor haar Kascommissie naar leden. Misschien iets voor u? Lees in deze Nieuwsbrief meer hierover.
 • Campagne Senioren en Veiligheid van start
  Een heel goed initiatief!! Nieuwsgierig naar het waarom, voor wie en wat je ermee kunt? Klik dan door naar de Nieuwsbrief.
 • Koepel medeondertekenaar Convenant Contant Geld
  Nu steeds meer betalingen elektronisch verlopen, staat de distributie van biljetten en munten onder druk. Daarom heeft DNB afspraken voor met betrekking tot de beschikbaarheid en de acceptatie van contant geld voorbereid. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een ‘Convenant Contant Geld’. Lees in de Nieuwsbrief wat dit betekent en wat de Koepel hiermee te maken heeft.
 • Ook senioren FNV negatief over het wetsvoorstel Toekomst Pensioenen
  Nadat de Koepel Gepensioneerden en haar collega-seniorenorganisaties negatief hadden gereageerd op het wetsvoorstel dat eind maart aan de Tweede Kamer is toegezonden, sloten de senioren van de grootste vakbond van Nederland, de FNV, zich daarbij aan. Lees in de Nieuwsbrief het effect van dit besluit en wat de komende acties zullen zijn.
 • Verkiezingen verantwoordingsorgaan Pensioenfonds voor de Woningcorporaties
  Als u geïnteresseerd bent in deze verkiezingen, klik dan naar dit item van de Nieuwsbrief.