Ben de Putter (bestuurslid van het Heineken Pensioenfonds) stuurde ons het volgende, voor velen van u, interessante bericht door van Nick Driessen, Regio Directeur Horeca Zuid-Holland.

Na mijn laatste bericht over het Heineken Gebouw Rotterdam stroomden de vragen binnen; “Staat de vogelkooi nog in het oude kamertje?” óf “Kunnen we de feestjes in de Raadskelder nog één keer herbeleven?”. Het gebeurde met zo veel enthousiasme, dat we overweldigd waren en we daar natuurlijk wat mee moesten doen. 

Bijzonder inspirerend wat het pand losmaakt binnen de Rotterdamse gemeenschap en vooral bij (oud) HEINEKEN collega’s. Het bestaan van de “Croosclub” was mij tot voor kort volstrekt onbekend, maar geeft de grootsheid van deze locatie aan. 

Al ruim zeven jaar werkt Stadsherstel Historisch Rotterdam NV, eigenaar van het rijksmonument, aan een plan om het bijzondere verhaal van Heineken en Rotterdam te vertellen. Onder de bezielende leiding van Niels van der Vlist is fase 1 bijna afgerond en dat doet al de oude tijden herleven. In samenwerking met twee Rotterdamse ondernemers, Floor Van der Kooy en Marianne Kleppe, opent het “Heineken Gebouw Rotterdam” opnieuw haar deuren.  

Daarom leiden we jou graag rond op zaterdag 23 april van 14u00 – 17u00 tijdens ons Open Huis. Heb jij mooie herinneringen aan deze historische plek of wil je gewoon even een kijkje wil komen nemen? Dan ben je van harte welkom! Vergeet je niet aan te melden via hetheinekengebouw@heineken.com om zo op de lijst van genodigden te komen. Wij zorgen dan voor een koud glas bier en wat bruin fruit. 

Ter info: de linkjes zijn alleen leesbaar indien u een Linkedin account hebt. Maar kijk ook even op deze site en deze link.